ETUJA RAKENTAJALLE JA GRYNDERILLE
 
     PALIKKA TAKENTAMINEN= helppo, hauska, huokea !
 
                                            
 
                                          
 
                          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PALIKKA®  ORIGINAL on yksinkertainen rakennuselementti  älykkäälle rakentajalle, kun sensijaan monet tarjoavat monimutkaisia virityksiä yksinkertaiselle rakentajalle. PALIKKA on huomisen (2050-luku) rakennusmenetelmä jo eilen (jo 1970 -luvulla) ja tänään.
 
Helppo PALIKKA menetelmä on kehitetty nimenomaan tee-se-itse rakentajille, joilla ei ole painolastinaan aikaisempaa kokemusta siitä, kuinka hidasta, vaivalloista ja kallista ns perinteisen  primitiivirakentamisen kuuluu olla ja jotka haluavat tehokkaasti hyödyntää omaa aikaansa.
Tottakai PALIKKA tarjoaa myös neuvontaa työmaalla, jos niin toivotaan. PALIKKA rakentajaa ei jätetä yksin työmaalle harkkokasan kanssa. PALIKKA yhteistyö alkaa vasta kun kauppa on tehty.
 
Luonnollisesti kevyt ja tehokas PALIKKA rakentaminen sopii myös edistyksellisille ammattimiehille ja rakennusliikkeille, joissa ymmärretään hyödyntää tarjottuja PALIKKA etuja.
 
PALIKOILLA rakjentaminen on helppoa, hauskaa ja huokeata. Ellei rakentaminen näin ole, on jokin pahasti pielessä, ehkä sinä olet valinnut väärän tuotteen ja menetelmän ....?
 
 
VAIN 3 YKSINKERTAISTA VAIHETTA:
 
PALIKKA supistaa perinteisen rakentamisen yhdeksän vaivalloista työvaihetta kolmeen helppoon
 
 
  1 Pinoa PALIKAT liimaamatta ja laudoittamatta
 
                                                                                          
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
  
  2 Aseta raudoitus  surraamatta ja hitsaamatta
 
                                                                                          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  3 Täytä betoni vibraamatta haluttuun korkeuteen
 
  Tyttö kahden apumiehensä kanssa pystytti 100 m2 PALIKKA kellarin seinät kahdessa päivässä valmiin lattialaatan päälle. Kuten vanhanaikaisesta tekniikasta huomaa, tapahtui tämä jo 1980-luvulla ja Ruotsissa. Tyttö oli tíetysti suomalainen.                      
 
 
   
Nykyään betonivalu sujuu kevyesti letkulla, oli kesä tai talvi. PALIKKA kestää liimaamatta ja laudoittamatta seinän betonivalun ilman tukirakenteita, tässä 2,5 metrinen betonivalu. 
Vanhan puutalon kellarillinen PALIKKA laajennusosa pinnoitetaan samalla tavalla kun vanha puutalokin.                                                                                              
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PALIKKA rakenteesi on heti pinnoitusvalmis!  LUE VERTAILU:
 
Pinnan käsittely on kevyttä ja helppoa, lisäkustannuksia et tarvise. Tarvitset vain yhdenlaisa elementtejä, Sama PALIKKA yleiselementti sopii sekä uima-altaan muotoihin, maanalaiseen kellariin ja auto- / hevos talliin että vaikka 5 kerroksiseen energiansäästötaloon.
 
Yhdenlainen PALIKKA elementti sopii kaikkeen hyvän rakentamiseen.
Sama elementti on yht’ aikaa sekä suoran seinän  elementtti että nurkka ja erkkeri että nollaenergiatalon ja uima-altaan kaareva seinä.
 
Kevyt PALIKKA painaa vain noin kilon kappaleelta. Harkkoja 50 kertaa kevyempi PALIKKA ei ole mikään selänmurskaaja!
 
PALIKKA on 2 kertaa isompi kuin pienet mutta raskaat ns ”kevyt”harkot.
 
PALIKOILLA rakennat 3...4 kertaa nopeammin kuin harkoilla muuraten ja pölyävää laastia käsin myllyssä sekoittaen
 
Yleensä PALIKKA lmpösokkeli valmistuu päivässä kahdessa, kelari viikossa  ja 100 m2  energiansäästötalon  täyseristetyt ulkoseinät muutamassa päivässä
 
Tiivis PALIKKA on kolminkertaisesti ympäripontattu: PALIKKA on tukeva betonimuotti ja tiivis lämpöeriste ilman kylmäsiltoja tai energianhukkareikiä
PALIKKA elementtejä EI tarvitse liimata eikä muurata, eikä tuettava lautamuoetilla, PALIKKA kestää betonivalun sellaisenaan. Kaikki PALIKKA mallit ovat tietenkin keskenään yhteensopivat.
 
Paikallavalettu saumaton PALIKKA betonirunko on 10 ...15 kertaa lujempi kuin muurattu harkko, Lujuus on tärkeä maanalaisissa rakenteissa, tukimuureissa ja kantavissa palkeissa.
 
Paremmalla PALIKKA rakentamisella ja  terveellisemmällä asumisella  on jo 50 vuoden tekninen etumatka, kun muut vasta pyrkivät pALIKKA rakentamisen  1970 -luvun tasolle
 
Yhdellä PALIKKA elementillä on 1001 käyttökohdetta. Sama elementti sopii suoriin seiniin, kaikkiin kaareviin rakenteisiin, erkkereihin ja nurkkiin, kaikenmuotoisiin aukkoihin , pilareihin ja pitkiin kantaviin palkkeihin.
 
Mainostetaan että LEGO paloilla vidaan tehdä 100.000.000 erilaista yhdistelmää. Niin voi alkuperäisillä PALIKKA muottelementeilläkin - ja sen lisäksi ääretön määrä kaarevia rakenteita jollaisia EI legoilla voi tehdä!
 
Alkuperäisillä PALIKOILLA rakennat  helposti suoraan kalliolle  ja paalutukselle ilman erillistä anturaa sekä moreenille/ sorapatjalle joko anturalla tai ilman!
 
1980 -luvulta jo klassinen ANTTU ® pika-antura valamistuu yleensä muutamassa tunnissa tasoitetulle maalle, oli kesä tai talvi. ANTTU muottia ei tarvitse tukea valun ajaksi eikä poistaa jälkeenpäin. ANTTU muotit toimitetaan litteinä helpost ksiteltävinä pahvilevyna, joita työmaalla taitetaan mutoonsa alle minuutissa. ANTTU Classic leveys voidaan säätää halutun levyiseksi työmaalla,sensijään  uusi malli M60 pahvimuotti on aina 60 cm levyinen. Korkeus on modulinmittaisesti aina 20 cm. Hinta on noin puolet  muottivirityksistä joissa raudoitus on betonin ulkopuolella ... Alkuperäinen toimii!
 
PALIKOILLA rakennat myös helposti ja kevyesti maavaraisen kantavan laatan PALIKANT® reunamuotin ilman kylmäsiltoja ja ilman lisäkustannuksia. Sokkelikorkeus kuten haluat.
 
PALIKKA rakentaja pärjää tavallisilla kästyökalulla kuten käsisahalla ja vatupassilla. Kaikkien PALIKKA tuotteiden käsittely on helppoa ilman nostureita tai trukkeja!
 
Harkoista ja kopioista poiketen PALIKKA ei sisällä myrkyllisiä eikä haitallisia  lisäaineita, ei pölyä käsittelyssä eikä eritä myrkyllisiä kaasuja eikä vaarallisia kuituja. Ei ole haitallisia raskasmetallijäänteitä. EI ole harmaaharkkojen maailmanlaajuisesti kiellettyä HBCD ypäristömyrkkyä, eikä ole koskaan ollutkaan.
 
Turvallinen PALIKKA on puhdasta elintarvikelaatua myuovia ilman myrkyllisiä tai haitallisia lisäaineita.
 
PALIKKA on myös talviraketnajan oikea valinta. Vastavalettu betoni ei jäädy lämpimän PALIKKA muotin sisällä. PALIKKAA on käytetty - 25 asteen pakkasiin asti!. Kun betoni on kovettunut rakenteen kantavaksi rungoksi, paikoilleenjäävä muotti toimii valmiin rakenteen erinomaisena lämmöneristeenä, joka sellaisenaan ilman lisävirityksiä täyttää kakkki tiukimmatkin viranomaismääräykset.
 
Lämpöeristettä ei tietenkään poisteta, kylmähän talosta silloin tulisi! PALIKKA lämmöneristys riittää sellaisenaan eikä myöskään kaipaa lisäeristystä
 
Kuivien tilojen sisäseinät pinnoitetaan helpoimmin kipsielvyllä ja märkätiloihin kiinnitetään kaakelit suoraan PALIKKA pintaan. Ulkoseinät rapataan helpoimmin, mutta tottakait myös tiili, puu, pelti jne haluamasi pinnoitusmateriaalit sopivat.
 
                                                  
 
© 2022
          
                                                    <- KLIKKAA TAKAISIN